DOC. Lista ţărilor pentru care se impune carantina la intrarea în R. Moldova, actualizată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

DOC. Lista ţărilor pentru care se impune carantina la intrarea în R. Moldova, actualizată

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a aprobat Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova, care intră în vigoare din 23 noiembrie 2020.

Autorităţile anunţă care sunt cele 65 de ţări pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul R. Moldova. Printre ţările din zona roşie sunt: Franţa, Ucraina, Danemarca, Ungaria, România, Federaţia Rusă, Israel, Italia, Belarus, Cehia etc.

Lista se actualizează o dată la 14 zile în ziua de vineri şi intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii viitoare; Indicatorul pentru includerea în listă a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova reprezintă incidenţa cazurilor de infecţie cu COVID-19 mai mare sau egal cu 100 de cazuri la 100.000 populaţie;

Fişa epidemiologică se îndeplineşte obligatoriu pentru persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare.


 
Similare
RECOMANDĂRI