Directorul Liceului ”Lucian Blaga” din Tiraspol, internat cu COVID la terapie intensivă în Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Directorul Liceului ”Lucian Blaga” din Tiraspol, internat cu COVID la terapie intensivă în Chişinău

Directorul Liceului cu predare în limba română „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, este infectat cu COVID-19. Acesta a fost adus din spitalul din Slobozia într-un spital din Chişinău.

Într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Ion Iovcev a mulţumit colegilor săi pentru faptul că au anunţat ministrul Educaţiei de la Chişinău, dar şi vicepremierul pentru Reintegrare.

„Doamna viceprim-ministru Lesnic si domnul ministru al Educatiei, Şarov au fost atat de receptivi si gratie dumnelor am fost scos din spitalul din Slobozia, stânga Nistrului şi internat în sectia de terapie intensivă a spitalului republican de boli infectioase "Toma Ciorba". Aici voi primi tratamentul necesar de la medici specialisti si cu ajutorul bunului Dumnezeu imi voi putea recupera sanatatea si sa ma imtorc la colectivul cadrelor didactic, elevi si parinti, la care ţin atât de mult”, a scris Ion Iovcev. 

Contactat de TVR MOLDOVA, directorul Spitalului Toma Ciorbă, Sergiu Vasiliţa, a declarat că starea lui Ion Iovcev este gravă, dar stabilă, acesta rămânând în secţia de terapie intensivă.
Similare
RECOMANDĂRI