Directorul general al S.A. ”Metalferos”, Igor Cujba, şi-a anunţat demisia
Sursa foto:metalferos.md Vizualizari:

Directorul general al S.A. ”Metalferos”, Igor Cujba, şi-a anunţat demisia

Igor Cujba anunţă demisia din funcţia de director general al S.A. ”Metalferos”, potrivit unui comunicat al instituţiei din data de marţi, 13 octombrie.

„Vă aduc la cunoştinţă despre demisia din funcţia de director general al S.A. ”Metalferos”.Am preluat managementul întreprinderii la sfârşitul lunii decembrie 2019. A fost un mandat dificil, din cauză că întreprinderea s-a confruntat cu câţiva factori absolut noi, care i-au influenţat activitatea.  Cu toate că am preluat o întreprindere care se afla în blocaj de activitate timp de cinci luni, fără stocuri şi achiziţii curente, fără contracte încheiate, în prima jumătate a anului 2021 am reuşit să înregistrăm o creştere a veniturilor cu 910 %, raportându-ne la planul de afaceri. Actualmente S.A. ”Metalferos” este în profit net de 53 939 290, 00 lei,  cu un stoc de 10 000 de tone de metale feroase aflate pe teritoriul întreprinderii”, menţionează Igor Cujba.

Amintim că Igor Cujba a fost numit în funcţia de director al întreprinderii S.A. „Metalferos” în luna decembrie a anului 2019.

Similare
RECOMANDĂRI