Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputatul Iurie Reniţă va depune un denunţ la Procuratura Generală pe numele lui Igor Dodon

Deputatul Iurie Reniţă a anunţat că va depune mâine dimineaţă un denunţ la Procuratura Generală a Republicii Moldova. El face referire la imaginile date publicităţii în care s-ar vedea cum preşedintele Igor Dodon ar fi primit o pungă cu bani de la fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc. După ce şeful statului a susţinut că secvenţa video este trucată, Iurie Reniţă a prezentat astăzi noi imagini în care apar aceleaşi personaje dar filmate şi dintr-un alt unghi.

Deputatul Iurie Reniţă susţine că noua înregistrare dovedeşte că imaginile nu sunt trucate. Parlamentarul a negat acuzaţiile preşedintelui Igor Dodon care a spus că este omul lui Vlad Plahotniuc şi că ar fi primit înregistrarea de la fostul lider PDM.

„Evident că am ştiut din start că această secvenţă video e din arsenalul de materiale compromiţătoare ale odiosului Plahotniuc, că se vor găsi "binevoitori", care mă vor asocia cu acesta ( …)  Niciodată nu mi-am ajustat ceasul după ora din Miami sau după orologiul de la Kremlin. De aceea sunt cu conştiinţa împăcată că am procedat corect şi responsabil în faţa cetăţenilor şi a alegătorilor mei din circumscripţia uninominală nr. 26”, a scris Iurie Reniţă pe Facebook.

Reamintim că deputatul Iurie Reniţă, a dat publicităţii pe 18 mai,  imagini compromiţătoare în care apare Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc şi Serghei Iaralov.

Şeful statului a reacţionat pe pagina sa de Facebook, menţionând că imaginile sunt trucate şi totul e dpoar o scenetă pusă la cale de fostul lider PDM.
 
Similare
RECOMANDĂRI