Deputat: Venirea procurorului general în Parlament a fost o dezinformare. „Asta nu era în plan”
Sursa foto:Parlamentul Republicii Moldova Vizualizari:

Deputat: Venirea procurorului general în Parlament a fost o dezinformare. „Asta nu era în plan”

Consilierul preşedintelui Igor Dodon, Ernest Vardanean, recunoaşte că procurorul general nici nu intenţiona să vină astăzi în Parlament. Asta după ce socialiştii au acuzat opoziţia, în special PAS, că anume din cauza venirii lui Alexandr Sotianoglo în Parlament au boicotat şedinţa Legislativului de astăzi.

„O, ce răsturnare de situaţie! Mardeiaşii lui Dodon încearcă să ne învinuiască că noi nu am venit la şedinţă din cauza ... procurorului. E de râs! Păi nu noi l-am chemat public pe Stoianoglo la Parlament şi a spus că nu vine? Mai mult, consilierul lui Dodon Vardanian scrie - vedeţi mai jos - că de fapt chestia cu procurorul a fost o dezinformare."Eto daje ne bilo v plahah!" (tr. „Asta nici nu era în plan”).

Pentru mardeiaşi, milionari proletari socialişti repet până va ajunge la destinaţie - noi am boicotat sedinta de astăzi pentru a nu asigura cvorum asumării de guvern! Dacă vor să modifice legea bugetului, să vină în parlament pe uşă, nu pe fereastră”, scrie pe pagina sa de Facebook Deputatul PPDA Vasile Năstase. Amintim că opoziţia parlamentară (PAS, PPDA, Pro Moldova şi Partidul Şor) a boicotat şedinţa de astăzi a Parlamentului. Socialiştii au acuzat că aceştia nu şi-ar dori prezenţa procurorului general în Parlament, care ar fi trebuit să vină astăzi în plen. De partea cealaltă, PAS declară că proiectele pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea sunt cauza boicotării, iar dacă procurorul va veni în Parlament, cei din PAS vor fi prezenţi. 
 

Lilian Carp explică de ce PAS a boicotat astăzi şedinţa Parlamentului şi ce este în neregulă cu proiectul pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea


Mai multe despre ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, discutăm diseară, la Punctul pe AZi. Urmăriţi emisiunea începând cu ora 19:00.

 
Similare
RECOMANDĂRI