Crimă în sectorul Botanica. Un bărbat a decedat, după ce a fost lovit în regiunea capului de oaspetele său
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Crimă în sectorul Botanica. Un bărbat a decedat, după ce a fost lovit în regiunea capului de oaspetele său

Un bărbat de 30 de ani a fost ucis în urma unei lovituri primite în regiunea capului. Suspectul este un alt bărbat, de 66 de ani, care ar fi aplicat lovitura în urma unui conflict.

Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, pe str. Pandurilor din sectorul Botanica. În cadrul investigaţiilor la faţa locului, poliţiştii au stabilit că între victima în vârstă de 30 de ani, care se afla la domiciliu şi un bărbat de 66 de ani, venit în ospeţie, s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu un obiect dur în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale. Imediat a fost solicitată intervenţia poliţiei şi ambulanţei, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar în rezultatul traumelor primite a decedat.

Urmare a măsurilor speciale de investigaţie şi de urmărire penală întreprinse de ofiţerii de investigaţie, suspectul a fost identificat şi reţinut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost iniţiat un proces penal conform art. 151 alin. (4) Cod Penal al RM. Bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu deces. Conform legislaţiei în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 12 la 15 ani.
Similare
RECOMANDĂRI