Compania Naţională de Asigurări în Medicină are un nou director. Despre cine este vorba
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Compania Naţională de Asigurări în Medicină are un nou director. Despre cine este vorba

Compania Naţională de Asigurări în Medicină va avea un conducător nou. Guvernul a aprobat astăzi numirea lui Ion Dodon în funcţia de director general al companiei. Ion Dodon este licenţiat în drept şi master în administraţie publică.

Parcursul său profesional cuprinde activitatea în autorităţile administraţiei publice centrale, în special în cadrul Ministerului Sănătăţii R. Moldova unde a lucrat în diverse funcţii, inclusiv în cea de Secretar de Stat al ministerului. 

Tot astăzi, Executivul a numit-o pe Felicia Bechtoldt în funcţia de Secretar de Stat al Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale. Felicia Bechtoldt este economist, cu experienţă de lucru în departamentul de ocupare a forţei de muncă din statul Oregon, SUA. Este specializată pe previziuni ce ţin de piaţa muncii, demografie, cererea de forţă de muncă din partea industriilor şi a altor sectoare, previziuni privind salariile şi tendinţele pe piaţa muncii. 

„Încă o revenire acasă, din diasporă, a unui specialist de mare valoare. Politicile în domeniul muncii au nevoie de o modernizare, de o reformă. Trebuie să revedem Codul Muncii şi alte acte ce ţin de reglementarea relaţiilor de muncă atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat”, a menţionat premierul Natalia Gavriliţa în contextul numirii Feliciei Bechtoldt în noua funcţie.

Similare
RECOMANDĂRI