Ciocana: Trei segmente de conducte termice, cu peste 30 de ani de exploatare, vor fi înlocuite
Sursa foto:Termoelectrica Vizualizari:

Ciocana: Trei segmente de conducte termice, cu peste 30 de ani de exploatare, vor fi înlocuite

Peste 10.000 de locuitori ai sectorului Ciocana al Capitalei vor avea parte de servicii de termoficare mult mai calitative, datorită modernizărilor infrastructurii Termoelectrica.. Asigurările vin din partea companiei, care a demarat lucrările de reabilitare a trei tronsoane de conducte termice cu diametrul nominal 150, 200 şi 250  mm, pe o lungime totală de peste 700 metri.

Beneficiarii vor fi locuitorii bulvarduluil Mircea cel Bătrân, străzilor Igor Vieru şi Mihail Sadoveanu.

”Fiecare decizie investiţională are la bază scopul de a îmbunătăţi calitatea serviciilor Termoelectrica. Această modernizare va determina reducerea pierderilor pe segment şi reducerea probabilităţii avariilor” – a afirmat Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Lucrările fac parte din Planul de investiţii şi presupun înlocuirea a trei segmente de reţea veche şi corodată, cu peste 30 de ani de exploatare, ceea ce presupune că reprezintă un risc crescut de avariere.

Zeci de muncitori sunt implicaţi în întreg procesul de modernizare, care se ocupă în momentul de faţă de descoperirea traseului termic, iar apoi urmează a fi scoase ţevile vechi şi montate cele noi.  În contextul acestor lucrări, 15 blocuri locative vor fi în deconectare la sfârşitul acestei luni, pentru aproximativ 10 zile. Lucrarea urmează să fie finalizată până la mijlocul lunii viitoare.

Similare
RECOMANDĂRI