Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cine sunt cele două persoane care au decedat ieri, după avionul prăbuşit în judeţul Buzău

Cele două persoane care au murit în accidentul de avion produs ieri, într-o zonă montană, greu accesibilă, din judeţul Buzău ar fi din Reghin. Cele două victime sunt un om de afaceri care lua lecţii de pilotaj şi instructorul lui.

De altfel, cercetările în cazul avionului prăbuşit la Nehoiu au fost preluate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Amintim că ieri, un bărbat a sunat la 112 le-a spus autorităţilor că a găsit o aripă dintr-un avion care pare a fi de mici dimensiuni, în zona Nehoiaşu-Valea Nehoiului. Imediat, echipe de poliţişti, pompieri, jandarmi şi de la Ambulanţă s-au mobilizat şi au pornit spre locul indicat. 

Zona este extrem de greu accesibilă. Nici măcar şenilata nu poate ajunge la locul accidentului. Echipele de salvatori au parcurs pe jos un drum de o oră.  Bucăţi din avion erau împrăştiate pe o suprafaţă destul de mare. Condiţiile meteo au fost nefavorabile încă de marţi seara, cu vânt şi ploi.

S-a stabilit că un avion uşor s-a prăbuşit în Munţii Buzăului, în zona Valea Nehoiaşului, în punctul Seci. Aeronava a decolat de la Ghimbav cu destinaţia Costineşti şi aparţinea unei firme din Cluj.  

În aparatul de zbor au fost găsite două persoane, fără suflare.
Similare
RECOMANDĂRI