Cetăţenii blocaţi pe aeroportul din Praga vor fi ajutaţi să ajungă acasă. Compania avia le-a vândut bilete fără a avea autorizaţie de zbor
Vizualizari:

Cetăţenii blocaţi pe aeroportul din Praga vor fi ajutaţi să ajungă acasă. Compania avia le-a vândut bilete fără a avea autorizaţie de zbor

Cetăţenii care au ajuns blocaţi în aeroportul din Praga este asemănător cu cel al pasagerilr blocaţi în aeroportul din Paris. Şi într-un caz, şi în altul, agentul economic a vândut bilete fără ca să aibă autorizaţie de la Comisia pentru Situaţii Excepţionale.

„Am avut aceeaşi situaţia ca şi scandalul cu zborul din paris. Biletele au fost vândute oamenilor fără ca zborurile să fie autorizate. Nu a fost o problemă creată de Ministerul de Externe sau Guvern. Nu vreau să cred dar ceea ce se întâmplă mă pot face să cred că lucrurile sunt organizate cu rea intenţie”, spune ministrul de Externe Oleg Ţulea.

Oamenii vor fi ajutaţi să revină acasă, dă asigurări ministrul. Acesta spune că a comunicat cu autorităţile cehe, dar şi misiunea noastră diplomatică din Cehia, pentru ca oamenii să beneficieze de hrană şi cazare.

Amintim că 180 de cetăţeni ai Republicii Moldova stau blocaţi încă din 31 martie pe un aeroport din capitala Cehiei, Praga.

Acum câteva zile 220 de cetăţeni ai Republicii Moldova sunt blocaţi pe aeroportul din Paris. Despre acest lucru a anunţat premierul Ion Chicu pe o reţea de socializare.
Similare
RECOMANDĂRI