Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal îşi suspendă activitatea. Câţiva angajaţi au fost testaţi pozitiv la coronavirus
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal îşi suspendă activitatea. Câţiva angajaţi au fost testaţi pozitiv la coronavirus

Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal îşi suspendă activitatea începând cu data de  6 august, în legătură cu faptul că unii angajaţi ai CNPDCP  au fost testaţi pozitiv  cu noul tip de coronavirus.

Angajaţilor care au avut contact direct cu persoanele testate pozitiv, li s-a recomandat să se autoizoleze la domiciliu şi să ia legătura cu medicul de familie.

Astfel, corespondenţa va fi recepţionată doar în format electronic (prin poşta electronică cu aplicarea semnăturii electronice), iar legătura cu publicul se va axa preferenţial pe utilizarea tehnologiilor de comunicaţii electronice, la datele de contact afişate pe pagina web şi la sediul instituţiei. În cazul eventualelor situaţii de urgenţă pot fi contactate subdiviziunile responsabile ale CNPDCP, după cum urmează:

Direcţia juridică – 079521830;

Direcţia generală supraveghere şi conformitate – 079677786;

Direcţia prevenire, supraveghere şi evidenţă (înregistrarea în calitate de operator de date) – 079677795;

Serviciul documentare şi arhivare – 079677792.

CNPDCP informează despre preschimbarea/amânarea, din oficiu, a termenilor (data) acţiunilor procesuale, prestabilite începând cu data de 6 august 2020, pe marginea cazurilor gestionate de angajaţii CNPDCP în baza Legii privind protecţia datelor cu caracter personal şi Codului contravenţional (citarea persoanelor). În context, părţile şi alţi participanţi se vor înştiinţa suplimentar despre noul termen (data) de realizare a măsurilor procesuale în cadrul cazurilor gestionate de angajaţii CNPDCP.

Similare
RECOMANDĂRI