CEC invită agenţii economici să participe la procedura de achiziţie a echipamentelor de protecţie pentru ziua alegerilor
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

CEC invită agenţii economici să participe la procedura de achiziţie a echipamentelor de protecţie pentru ziua alegerilor

Pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, stabilite pentru 1 noiembrie 2020, Comisia Electorală Centrală anunţă achiziţionarea echipamentelor de protecţie în scopul prevenirii răspândirii infecţiei COVID-19.

În acest sens, CEC invită operatorii economici interesaţi să participe la procedura de achiziţie,  să depună ofertele până marţi, 22 septembrie 2020, ora 16:00.

Operatorii economici interesaţi pot obţine informaţie suplimentară, familiarizându-se cu cerinţele de participare la adresa Comisiei: mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri nr. 119, prin telefon la numărul 022-251-451, Fax: 022-234-047 sau email: [email protected] .

Setul de documente va fi eliberat gratuit la aceeaşi adresă, după depunerea cererii de participare cu indicarea clară a denumirii, adresei, numărului telefonului de contact şi numele persoanei împuternicite de către participant.

Similare
RECOMANDĂRI