Cea mai mare companie energetică din Republica Moldova şi-a schimbat denumirea
Sursa foto:poză simbol Vizualizari:

Cea mai mare companie energetică din Republica Moldova şi-a schimbat denumirea

Cea mai mare întreprindere de furnizare a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie S.R.L, îşi schimă imaginea cu noua marcă şi denumire „Premier Energy”.

Potrivit unui comunicat emis de companie, această transformare, axată pe modernizare şi inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiei: o etapă de provocări şi oportunităţi, de consolidare şi creştere.

 Noua marcă este una internaţională, proiectată spre viitor şi axată pe inovaţie, accesibiltate, energie curată şi bunăstare pentru oameni. 
 
Lansarea noii mărci scoate în evidenţă viziunea noilor acţionari ai întreprinderii energetice cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniul furnizării energiei electrice.
 
„Premier Energy” este o marcă nouă pentru ţara noastră, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuţie şi furnizare a gazului natural.
 
„Conştientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Pieţele, tehnologiile şi în special persoanele evoluează. Este obligaţia noastră să ne aliniem şi să ne adaptăm noilor cerinţe, respectând experienţa internaţională şi locală acumulată în utlimii 20 de ani. Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internaţională şi ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienţii nostri, atunci şi acolo unde au nevoie, şi pentru a le oferi soluţii simple, accesibile şi respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.   
 
Viziunea acţionarilor, combinată cu experienţa echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficienţă energetică şi energie renovabilă cu posibilitatea extinderii activităţilor sale pe piaţa liberalizată.
 
„Avem deja un nume pe piaţa locală. Suntem recunoscuţi ca o companie apropiată de oameni, cu angamente faţă de consumatori. Continuam să îmbunătăţim procesele şi să implementăm tehnologii care vor satisface necesităţile clienţilor noştri. Vom fi mai accesibili şi cu mai mult interes pentru energia curată” a spus în concluzie country managerul companiei. 
 
Pe parcursul ultimilor 20 de ani întreprinderile energetice, de funizare şi distribuţie a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova prin investiţii de peste 287 de milioane de euro în renovarea şi modernizarea reţelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici şi standarde europene de gestiune şi îmbunătăţire a calităţii serviciilor pentru cei peste 900 de mii de consumatori din centrul şi sudul ţării.
Similare
RECOMANDĂRI