Ce spune Andrei Năstase despre viitorul său politic la Partidul Platforma DA
Vizualizari:

Ce spune Andrei Năstase despre viitorul său politic la Partidul Platforma DA

La Consgresul Partidului Platforma DA, în afara modificărilor de program, alte surprize nu vor fi, a declarat liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, care, la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA a menţionat că va candida pentru obţinerea celui de al doilea mandat de preşedinte al formaţiunii politice pe care o conduce în prezent.

Potrivit lui Andrei Năstase, congresul Partidului Platforma DA va avea loc pe 28 februarie.

„Dacă modificări de program, de structuri înseamnă surprize, pentru mine aceste surprize nu vor fi.. Orice program făcut cu ceva timp în urmă merită a fi ajustat, adus în conformitate cu realităţile zilei”, a spus liderul Platformei DA.

Acesta a menţionat că partidul va reconfirma la congres doctrina democrată, creştin-socială.

„Să aducem la cunoştinţă cine suntem, ce vrem, ce aşteptări trebuie să aibă oamenii de la noi, să întărim ce am promovat, de-a lungul timpului, şi din stradă şi din Parlament. În general, este bine ca la capătul a 5 ani de existenţă a Platformei DA să revigorăm partidul”, a declarat liderul Platformei DA, care a mai menţionat că toate structurile au posibilitatea ca, până la congres, să vină cu propuneri de modificare a statutlui şi a regulamentului intern.

Andrei Năstase a precizat că speră ca, în rândurile partidului, să existe şi nume noi.

„Nu ştiu dacă voi fi singurul candidat la şefia partidului. Eu voi candida la al doilea mandat. În partid dunt mulţi oameni valoroşi, care au demonstrat acest lucru de-a lungul timpului”, a spus Andrei Năstase.

 
Similare
RECOMANDĂRI