Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Casa Regală nu a primit scrisoarea de la nepotul Regelui Mihai. Acesta îşi doreşte ca Margareta, Custodele Coroanei, să-i fie naşă la nuntă

Reprezentanţii Casei Regale a României au precizat că nu au primit nicio scrisoare din partea fostului principe Nicolae în care acesta o întreba pe mătuşa sa, Custodele Coroanei, Margareta, dacă doreşte să-i fie naşă de cununie.

Încercare de reconciliere între fostul principe Nicolae şi membrii Casei Regale a României. Nepotul Regelui Mihai i-a transmis o scrisoare Custodelui Coroanei, Margareta, în care o întreabă dacă doreşte să-i fie naşă la nunta cu Alina Binder, programată pentru toamna aceasta.

Fostul principe Nicolae a precizat că aşteaptă acum un răspuns şi că un eventual accept al mătuşii sale ar fi o mare onoare.

Reprezentanţii Casei Regale a României au precizat însă că, până la acest moment, nu au primit nicio scrisoare din partea fostului principe.

Nunta lui Nicolae Medforth - Mills cu Alina Binder va avea loc în 30 septembrie la Sinaia. Cununia religioasă va fi oficiată la Biserica Sf. Ilie.

La eveniment vor participa invitaţi din 13 ţări, printre care ambasadori şi membri ai unor familii regale europene.

Similare
RECOMANDĂRI