Casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” a depus o plângere penală, în Germania, pe numele lui Vlad Filat
Sursa foto:zdg.md Vizualizari:

Casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” a depus o plângere penală, în Germania, pe numele lui Vlad Filat

Casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” anunţă că a depus o plângere penală, pentru defăimare şi insultă, la Procuratura din oraşul Frankfurt am Main, Germania, în baza „tuturor declaraţiilor mincinoase expuse pâna acum în spaţiul public de către Vlad Filat şi alte persoane” în adresa lui Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat.

Acesta anunţ a fost făcut de către casa de avocatură, după ce ieri, fostul premier Vlad Filat a lansat ieri, la un post de televiziune, acuzaţii în adresa fostului său avocat Igor Popa.

„Prin urmare, toate declaraţiile de până acum şi cele ulterioare vor fi monitorizate şi urmărite penal de către Procurorii din Germania, care urmează să investigheze toate cele expuse de Vlad Filat şi să stabilească adevărul în cadrul unui proces echitabil. Urmărirea penală pe teritoriul Germaniei a acestor fapte penale comise în Moldova este posibilă datorită statutului de rezident permanent al Avocatului Igor Popa, înregistrat la Camera Avocaţilor din Frankfurt, Germania”, se explică într-un comunicat a casei de avocatură.

De menţionat că ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, Vlad Filat l-a acuzat pe fostul său avocat că a furat banii care i-au fost ulteror imputaţi în instanţa de judecată. Casa de Avocatură consideră că aceste acuzaţii au fost făcute pentru că Vlad Filat „nu doreşte să achite facturile pentru serviciile juridice prestate timp de mai mult de un an de zile”.

Similare
RECOMANDĂRI