Sursa foto:Ambasada SUA Vizualizari:

Carolina de Nord din SUA a venit cu o donaţie pentru două spitale din Chişinău

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunţă despre o donaţie, venită din partea statului american Carolina de Nord, pentru Spitalul "Emilian Coţaga" şi Spitalul "Toma Ciorbă".

„Aşa cum a menţionat Ambasadorul Hogan în mesajul său video de ieri, suntem mândri că am susţinut donarea consumabilelor medicale din partea prietenilor noştri din Carolina de Nord pentru a ajuta cetăţenii Republicii Moldova să lupte împotriva pandemiei Covid-19.

Spitalul "Emilian Coţaga" a primit peste 400 kg de consumabile, inclusiv patru paturi de spital pediatric cu echipament de protecţie. Iar Spitalul "Toma Ciorbă" a primit peste 200 kg de consumabile, inclusiv costume medicale pentru a proteja lucrătorii medicali. Aceste donaţii fac parte dintr-o livrare mai amplă de consumabile medicale şi manuale şcolare donate de către oamenii din Carolina de Nord. Această donaţie este un alt exemplu concret al angajamentului Statelor Unite faţă de cetăţenii Republicii Moldova. Avem succes împreună”, se arată în mesajul Ambasadei. 

Similare
RECOMANDĂRI