Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Candidat PDM: Plahotniuc a venit bogat în politică, în rest, pentru ce a făcut cât a fost în funcţii publice, veniţi cu probe

Candidatul PDM la alegerile parlamentare noi pentru circumscripţia nr. 33, Veaceslav Nedelea, spune că Vlad Plahotniuc a venit bogat în politică, iar pentru alte acuzaţii trebuie aduse probe. Nedelea a mai declarat la dezbaterile de la TVR MOLDOVA că mandatul de arest, emis pe numele fostului lider democrat, nu e mare lucru.

Nedelea spune că crede în hotărârile definitive ale justiţiei, iar politicienii fac doar declaraţii tari fără suport probatoriu.

„În 2012, mijloace de informare în masă scriau că Vlad Plahotniuc făcea parte din 100 top Forbes Europa de sud-est. Omul ăsta a venit bogat în politică, în rest, pentru ce a făcut ocupând funcţii publice, analizaţi-l, veniţi cu probe, condamnanţi-l. Dar declaraţii că a fost arestat în lispă nu e mare lucru şi mare rezultat”, a menţionat Veaceslav Nedelea.

Candidatul Blocului ACUM pentru aceeaşi circumscripţie, Vasile Năstase, spune despre justiţia din ţară că pe hârtii există legi foarte bune, dar nu a existat o voinţă politică astfel încât oamenii să trăiască aici, nu undeva în depărtare.

„În Republica Moldova, cel puţin în ultmii 4-5 ani, statul a fost capturat. S-a furat cu miliardele, acum este nevoie de consolidarea forţelor să continue aceste anchete. Este nevoie să reformăm în totalitate sistemul judecătoresc”, a declarat candidatul.
Similare
RECOMANDĂRI