Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Bărbatul care a atacat cu .. slănină un magazin de telefoane mobile şi o organizaţie de creditare nebancară din Chişinău a fost reţinut de poliţie.

Bărbatul care a atacat cu .. slănină un magazin de telefoane mobile şi o organizaţie de creditare nebancară din Chişinău a fost reţinut de poliţie. Oamenii legii au început iniţial căutările după ce atacatorul a aruncat două obiecte asemănătoare unor dispozitive explozive. El a fost filmat de camerele de supraveghere iar când a fost prins a spus si motivul gestului său – răzbunarea.

Bărbatul are 36 de ani şi este din Floreşti. De supărare, el a întruchipat rolul unui terorist sinucigaş, dar, cel mult, putea să moară de foame după ce a sacrificat două bucăţi de slănină afumată.

Atacatorul şi-a recunoscut fapta după de ce a pus pe jar forţele de ordine din Chişinău.

„Eu am aruncat două pachete cu slănină. Prima bucată de slănină era învelită în folie de aluminiu şi bandă adezivă. O bucată am aruncat-o în magazin”, a spus bărbatul.

Imediat, la faţa locului, au intervenit geniştii cu toate echipamentele anti-tero din dotare. Nu a sărit nimeni în ars doar s-au murdărit pe mâini de unsoare şi s-a stabilit cu precizie că obiectele ameninţătoare erau confecţionate din produse alimentare şi nu prezentau pericol decât de toxinfecţie. Acum, bărbatul este cercetat pentru huliganism, dar nu prea grav.

„Voiam să iau un telefon în credit şi nu mi l-au dat. Eu trebuia să plătesc pentru apartament, serviciile comunale, aveam de întors un credit şi ei au refuzat să-mi dea ca să nu-mi crească procente”, a declarat „atacatorul”.

Prin acţiunile lui necugetate, teroristul cu slănină a sistat activitatea magazinului de telefonie mobilă şi a organizaţiei de creditare. El riscă o amendă de la 300 la 1500 de lei sau până la 60 de ore de muncă în folosul comunităţii.
 
Similare
RECOMANDĂRI