Apă-Canal Chişinău explică de ce nu a participat astăzi la audierile publice privind mirosul urât din capitală
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Apă-Canal Chişinău explică de ce nu a participat astăzi la audierile publice privind mirosul urât din capitală

Apă-Canal Chişinău susţine audierile publice de astăzi, lansate de către fracţiunea liberală din cadrul Consiliului municipal Chişinău, drept dezbateri cu tentă politică, care fac parte din campania electorală a Partidului Liberal pentru alegerile locale din Chişinău. Acesta este argumentul şi mesajul transmis de către consiliului de directori ai S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Amintim că astăzi, la ora 15.00, la primăria Chişinău, în sala de şedinţe a Consiliului Municipal,  fracţiunea Partidului Liberal (PL) din Consiliul municipal Chişinău (CMC) a organizat audieri publice privind situaţia din oraş şi măsurile care se impun  la staţia de epurare S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Apă-Canal Chişinău spune că administraţia furnizorului de apă este deschisă către colaborare, astfel atât persoane terţe, dar şi reprezentanţi ai organelor de stat competente pot vizita si inspecta Staţia de Epurare, dar şi de a efectua măsuri a emisiilor poluanţilor în aerul atmosferic pe teritoriul Staţiei de Epurare, inclusiv şi în zonele unde persistă miros neplăcut din mun. Chişinău. 

Similare
RECOMANDĂRI