Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrian Candu, la Punctul pe AZI: Oamenii îşi pierd încrederea şi pleacă din PDM pentru că nu mai cred într-o cauză nobilă

Oamenii pierd încrederea în tot ce înseamnă majoritate parlamentară, Guvern şi Partidul Democrat şi nu pleacă pentru a doborî acest guvern, ci pentru că nu mai au încredere într-o cauză nobilă. Declarfaţia a fost făcută la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA de către Andrian Candu, liderul grupului Pro-Moldova din Parlament.

Adrian Candu a precizat că, exceptând două plecări la echipa Şor, ceilalţi care au ales să părăsească pe democraţi au venit alături de foştii colegi.

„Ei revin în echipa cu care se simt bine. Ştiu că mai sunt foşti colegi nemulţumiţi în PDM. Am discutat cu întreaga echipă PDM din Nisporeni. Oamenii au avut multe întrebări şi au vorbit despre nemulţumirea lor. Din cauza asta, am găsit limbă omună şi au decis să urmeze Pro-Moldova”, a spus Andrian Candu.

Potrivit liderului Pro-Moldova, dacă Pavel Filip, care a avut la un moment 30 de mandate şi nu a reuşit, ca lider, să păstreze o echipă, ar trebui să nu caute vinovaţii în afară.

„E ca într-o familie. Poate nu mai există încredere. În acea şedinţă de 7 ore a PDM, nu credeţi că a fost ceva putred? Oamenii nu caută favoruri, ci caută înţelegere, viziune. Dacă colegii din coaliţie nu au discutat şi nu au primit răspunsuri, nu mă miră că oamenii pleacă”, a spus Andrian Candu.

Liderul Pro-Moldova a menţionat că grupul pe care îl conduce va încerca să fie trqnsformat într-o formaţiune politică.

 
Similare
RECOMANDĂRI