Andrei Năstase susţine că FBI se apucă de investigarea fraudei bancare şi laundromatului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase susţine că FBI se apucă de investigarea fraudei bancare şi laundromatului

Vicepremierul Republicii Moldova, ministrul de Interne, Andrei Năstase spune că Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din SUA se apucă de investigarea furtului miliardului şi a laundromatului rusesc.

Aflat în vizită în SUA, Năstase a scris pe pagina sa de Facebook că a înmânat partenerilor americani scrisori prin carre solicită suportul în investigarea acestor cauze şi aducerea în faţa justiţiei a celor vinovaţi.

„Am reuşit să pun în mod oficial pe agenda Biroului Federal de Investigaţii (FBI) furtul miliardului, laundromatul mafiei internaţionale şi toate celelalte scheme care au ruinat sistemul financiar-bancar şi au secătuit ţara noastră de resurse atât de necesare. Am avut, în debutul vizitei mele în Statele Unite ale Americii, întrevederi cu înalţi funcţionari ai FBI, şi am înmânat scrisoarea prin care le solicit partenerilor americani să ne ofere suportul plenar în localizarea şi aducerea în faţa justiţiei din Republica Moldova a tuturor celor care au comis aceste fărădelegi, începând cu Plahotniuc şi Şor şi toţi complicii lor. Am primit asigurări că FBI ne va oferi întreg sprijinul pentru ca în ţara noastră să se facă, în sfârşit, dreptate”, a scris Năstase.

Amintim că Andrei Năstase face parte din delegaţia condusă de premierul Maia Sandu care zilele acestea efectuiază o vizită în SUA.
Similare
RECOMANDĂRI