Andrei Năstase spune că unele secvenţe video în care apare Dodon discutând cu Plahotniuc au fost trucate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase spune că unele secvenţe video în care apare Dodon discutând cu Plahotniuc au fost trucate

Pe 8 iunie, după anunţarea coaliţiei PSRM-ACUM, un post TV apropiat democraţilor a făcut publice probele video cu privire la întâlnirea dintre Plahotniuc şi Dodon. Din video se înţelege că Igor Dodon discută cu Plahotniuc despre un acord public şi unul secret. Andrei Năstase a comentat aceste secvenţe video în cadrul unei emisiunii de la Pro TV. 

Andrei Năstase spune că unele secvenţe video în care apare Dodon discutând cu Plahotniuc au fost trucate. Despre finanţarea PSRM însă, Liderul PPDA, spune că finanţarea partidelor din afară va fi pedepsită conform legii.

„Ceea ce am sesizat eu am transmis şi colegilor mei din România pentru a le interpreta şi aştept de la ei nişte rezultate, din ceea ce am văzut eu am observat că ceva a fost trucat.

Nu ne-am pus ideea că PSRM nu şi-a propus ideea federalizări, nimeni nu şi-ai pus problema că nu ar fi existat acea idee, şi atunci când am intrat în înţelegere cu PSRM, ne-am asigurat şi am asigurat toată ţara inclusiv şi ţările vecine.

Finanţarea PSRM din afară, este o problemă, bineînţeles este o problemă indiferent că e Dodon, Plahotniuc sau altcineva, cel care a încălcat legea despre finanţarea partidelor trebuie să fie pedepsit conform legii”, a menţionat Andrei Năstase.

Similare
RECOMANDĂRI