Andrei Năstase solicită procuraturii informaţii despre stadiul cercetărilor în dosarele în care a fost denunţător
Vizualizari:

Andrei Năstase solicită procuraturii informaţii despre stadiul cercetărilor în dosarele în care a fost denunţător

Liderul PPDA Andrei Năstase solicită procuraturii informaţii despre stadiul cercetărilor în dosarele deschise în urma denunţurilor pe care le-a depus.

Într-o conferinţă de presă susţinută pe 18 februarie, liderul PPDA afirmă că, în calitate de cetăţean şi  petiţionar, ar vrea să ştie cu ce se ocupă procurorii aflaţi în subordinea noului procuror general.

„Aş vrea să ştiu care este stadiul cercetărilor în dosarul uzurpării puterii în stat şi cel al trădării de patrie, precum şi al finanţării PSRM, dosare strategice care şi anul trecut au făcut obiectul unui troc murdar între Plahotniuc şi Dodon”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, liderul PPDA a spus că ar vrea să ştie dacă procurorii sunt loiali poporului sau sunt în buzunarul cuiva.

„Temele esenţiale pentru tânăra noastră democraţie sunt astăzi acoperite cu bună ştiinţă de subiecte mediocre, fără relevanţă în acest an electoral. Războiul hibrid îşi arată hidoşenia, iar armata de consultanţi kgb-işti mută atenţia publicului de pe o temă pe alta, pentru a-i salva pielea lui Igor Dodon”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, liderul PPDA  a menţionat că procurorul care a demarat investigarea finanţării din surse externe a PSRM este destituit şi parte a unei reglări de conturi între procurori.
Similare
RECOMANDĂRI