Andrei Năstase, după o întrevedere cu preşedintele Maia Sandu: O guvernare bazată pe PAS şi Platforma DA este cea mai sănătoasă opţiune proeuropeană pentru R.Moldova
Vizualizari:

Andrei Năstase, după o întrevedere cu preşedintele Maia Sandu: O guvernare bazată pe PAS şi Platforma DA este cea mai sănătoasă opţiune proeuropeană pentru R.Moldova

„Nu cu mult timp în urmă am avut o întâlnire şi o discuţie foarte, foarte bună cu doamna preşedinte Maia Sandu. Şi doamna preşedinte Sandu, şi eu, am avut aceeaşi concluzie înainte de alegerile din 11 iulie: în viitorul Parlament, o guvernare bazata pe PAS si Platforma DA este cea mai sănătoasă opţiune proeuropeana pentru Moldova”, a declarat liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, într-un interviu acordat portalului Deschide.md.

„Nu cu mult timp în urmă am avut o întâlnire şi o discuţie foarte, foarte bună cu doamna preşedinte Maia Sandu. A fost o discuţie sinceră, calmă şi foarte constructivă între doi oameni care, îndrăznind să urce împreună muntele abrupt al unei guvernări de criză, au reuşit să realizeze foarte multe lucruri bune în puţinul timp pe care l-am avut la dispoziţie.

Şi doamna preşedinte Sandu, şi eu am avut aceeaşi concluzie înainte de alegerile din 11 iulie: în viitorul Parlament, o guvernare bazata pe PAS si Platforma DA este cea mai sănătoasă opţiune proeuropeana pentru Moldova.

Alegătorii noştri, majoritatea alegătorilor Republicii Moldova, au cu toţii aceleaşi aspiraţii ca şi noi: ţara noastră trebuie să îşi reia drumul spre Europa pornind, în primul rând, de la o curăţare totală a corupţiei care încă mai domneşte în multe elemente ale statului rămase moştenire de la binomnul Plahotniuc – Dodon.

Iar acest lucru va fi posibil numai datorită mandatului pe care ni-l vor da alegătorii proeuropeni, mandat care ne va permite să lăsăm justiţia curată, cinstită, să îşi facă datoria şi să îi tragă la răspundere pe toţi cei care au furat şi şi-au bătut joc până acum de ţara noastră”, a spus Andrei Năstase în interviu.
Similare
RECOMANDĂRI