Andrei Năstase despre investigaţia Rise şi Dossier: Atunci când vorbeam despre „bolişoi pachet” promovat de Igor Dodon, toţi politicienii din Moldova au luat apă în gură
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase despre investigaţia Rise şi Dossier: Atunci când vorbeam despre „bolişoi pachet” promovat de Igor Dodon, toţi politicienii din Moldova au luat apă în gură

Liderul PPDA, Andrei Năstase, candidat la funcţia de preşedinte la alegerile din 1 noiembrie susţine că Igor Dodon trebuie suspendat din funcţie şi investigat de Procuratură pentru trădare de patrie.

Într-ul live pe pagina sa de Facebook, Năstase a menţionat că investigaţia publicată de Centrul Dossier şi Rise Moldova nu este o noutate.

„Vreau să vă spun că ceea ce am aflat astăzi, pentru mine nu este niciun fel de noutate, multe lucruri de acolo le cunoşteam mulţi dintre noi. Amintiţi-vă încă în campania pentru Chişinău, v-am spus că în spatele PSRM-ului lui Igor Dodon s-a ar afla nişte interese şi v-am vorbit atunci despre cine lucrează pentru campaniile lui Igor Dodon şi ale lui Ion Ceban, v-am spus despre ofiţerii unor servicii secrete dinafara ţării. Lucrurile sunt într-adevăr grave cu privire la ceea ce a apărut în presă, dar eu sunt un om care respectă legea şi am nevoie de nişte probe iată de ce colegii mei de la Platforma DA au fost rugaţi astăzi să investigheze totul, astfel încât să formulăm un denunţ în ceea ce priveşte această investigaţie şi în momentul în care vom constata că există elementul unei infracţiuni, vom cere printr-un denunţ Procuraturii Generale să iniţieze o anchetă penală în privinţa celui vizat în această anchetă Igor Dodon. De-a lungul timpului am spus adevărul, niciodată nu am ieşit în spaţiul public să afirm ceva fără ca să am nişte dovezi Ceea ce vreau să vă mai spun încă este că atunci cînd eu vorbeam de trădare de patrie, federalizarea Republicii Moldova, când vorbeam despre „bolişoi pachet” promovat de Igor Dodon, toţi politicienii din Republica Moldova luaseră apă în gură. Întrebarea pe care mi-o pun este, de ce oare?”, a reiterat Andrei Năstase.

Amintim că, PPDA a anunţat că pregăteşte setul de acuzaţii care i se vor aduce lui Igor Dodon pentru trădare de patrie. 
Similare
RECOMANDĂRI