Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Anatol Ciubotaru, fostul director al Spitalului Republican: A fost o dezinformare.Tot Guvernul s-a testat la acelaşi laborator la care am testat şi eu medicii

Prezent prin skype la emisiunea Punctul ep AZi de la postul TVR MOLDOVA, Anatol Ciubotaru, fostul director al Spitalului Republican a declarat că are încredere deplină în laboratorul la care au fost testaţi medicii de la SCR, la acelaşi laborator fiind testaţi şi miniştrii cabinetului Chicu.

„A fost o dezinformare. Sunt sigur de faptul că autorităţile centrale nu sunt informate corect. Poate nu din rea intenţie, poate din neglijenţă, din neprofesionalism, dar fiind rău informate, autorităţile iau uneori măsuri inadecvate”, a spus fostul director al Spitalului Republican.

Anatol Ciubotaru a menţionat că argumentele care s-au invocat la demiterea sa din funcţie au fost doar nişte pretexte.

„Este foarte important să nu fie nimic ascuns. Toate procentele să fie spuse deschis, fără a jongla cu aceste date”, a declarat medicul.

Anatol Ciubotaru a menţionat că nu a depus nicio cerere pentru a rămâne în funcţia de medic chirurg la Spitalul Republican.

„Am vorbit deschis, ca cu un coleg. Am fost dat prin surprindere afară, cunosc spitalul şi am rugat să fiu angajat, dar nu am primit niciun răspuns”, a spus medicul.

Anatol Ciubotaru a menţionat că a recomandat inclusiv preoţilor că este bună biserica, dar nu trebuie expuşi riscului enoriaţii.

„Noi stăm acasă, avem internet, putem asculta slujbele de acasă şi eu cred că efectul e acelaşi. Va trebui să renunţăm şi la Paştele Blajinilor”, a spus fostul director al Spitalului Republican. 
Similare
RECOMANDĂRI