Ambasadorul României, întrevedere cu ministrul de interne. MAI va asigura securitatea şi buna desfăşurare a alegerilor parlamentare din 5-6 decembrie
Sursa foto:mai.gov.md Vizualizari:

Ambasadorul României, întrevedere cu ministrul de interne. MAI va asigura securitatea şi buna desfăşurare a alegerilor parlamentare din 5-6 decembrie

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României Daniel Ioniţă, în contextul bunei desfăşurări a scrutinului parlamentar din 6 decembrie.

Ambasadorul României subliniat că parteneriatului bilateral R. Moldova- România este unul foarte bun, iar MAI a susţinut mereu demersurile în contextul anterioarelor alegeri.  Totodată, a solicitat sprijinul MAI în vederea bunei desfăşurări a scrutinului parlamentar în perioada 5-6 decembrie, în cele 30 de secţii de votare de pe teritoriul Republicii Moldova.
 
Ministrul Pavel Voicu a menţionat că România este una dintre ţările UE cu cea mai mare pondere de asistenţă acordată Ministerului de Interne pe plan bilateral, precum şi unul din partenerii strategici ai Republicii Moldova, că există mai multe proiecte în derulare, şi că pe 11 decembrie 2020 este planificată vizita şefului Poliţiei de frontieră a României. Ministrul a dat asigurări despre faptul că angajaţii MAI vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a alegerilor. 
 
Părţile au reiterat deschiderea şi dorinţa de a intensifica cooperarea pe diverse domenii de activitate şi acţiuni de interes comun.
 
Similare
RECOMANDĂRI