Ambasador: Ucraina este dispusă să susţină relaţii de prietenie cu Republica Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ambasador: Ucraina este dispusă să susţină relaţii de prietenie cu Republica Moldova

Ucraina este dispusă să susţină relaţii de prietenie cu Republica Moldova şi este deschisă pentru o colaborare reciproc avantajoasă, a declarat însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Ucrainei în RM, Volodymyr Boiechko, la întrevederea de joi cu prim-ministrul Ion Chicu.

Potrivit serviciul de presă al Guvernului, la întrevedere ei au făcut un schimb de opinii referitor la etapa actuală a relaţiilor moldo-ucrainene şi au discutat perspectivele de viitor.

Şeful Guvernului "a apreciat dinamica relaţiilor bilaterale şi şi-a exprimat încrederea într-o viitoare evoluţie pozitivă a cooperării dintre cele două state".

"Dialogul bilateral se dezvoltă constructiv şi sper să-l amplificăm în continuare, atât în plan politic, cât şi economic", a declarat prim-ministrul.

În context, Ion Chicu a subliniat importanţa menţinerii unei strânse cooperări regionale şi internaţionale.

"Volodymyr Boiechko a exprimat deschiderea ţării sale pentru o colaborare reciproc avantajoasă. Oficialul a reiterat poziţia fermă a Ucrainei în ce priveşte susţinerea Republicii Moldova şi disponibilitatea de a menţine relaţii de prietenie între ambele state", menţionează serviciul de presă.
Similare
RECOMANDĂRI