Alte trei persoane au decedat din cauza coronavirusului, în R. Moldova
Sursa foto:foto simbol Vizualizari:

Alte trei persoane au decedat din cauza coronavirusului, în R. Moldova

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 22483 cazuri de infecţie cu noul Coronavirus, dintre care 1475 în regiunea transnistreană. În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chişinău, au fost internate 81 persoane cu suspecţie la COVID-19.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 372 stare gravă (dintre care 29 pacienţi sunt conectaţi la aparate de respiraţie asistată), 1025- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 201 persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 15608 persoane s-au vindecat.

Totodată Ministerul Sănătăţii anunţă despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 727: Femeie de 60 ani, din mun. Chişinău. Internată la data de 14 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidităţi: cardiomiopatie mixtă, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 728: Bărbat de 60 ani, din raionul Criuleni. Transferat, la data de 22 iulie, de la Spitalul „Sf. Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate, cardiopatie hipertensivă.

Deces 729: Bărbat de 73 ani, din mun. Chişinău. Internat la data de 20 iulie, la Spitalul Clinic Bălţi. Comorbidităţi: insuficienţă renală, hipertensiune arterială, pielonefrită cronică bilaterală.

Similare
RECOMANDĂRI