Alexandru Slusari: Omul care credea că poate orice s-a transformat într-un fugar. Aşteptăm revenirea lui Plahotniuc în cătuşe
Sursa foto:agora.md Vizualizari:

Alexandru Slusari: Omul care credea că poate orice s-a transformat într-un fugar. Aşteptăm revenirea lui Plahotniuc în cătuşe

Fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc, cel care deţine dublă identitate în Republica Moldova, interdicţie de a intra în Elveţia şi Liechtenstein până în 2029, dosar penal pe numele său în Rusia, acum a fost declarat indezirabil şi în SUA. Fostul lider al Partidului Democrat Vlad Plahotniuc nu va mai putea primi viza SUA.

Vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari, nu s-a arătat a fi surprins de anunţul privind sancţiunile împotriva lui Vlad Plahotniuc

„Eu consider că este un lucru benefic pentru cetăţeni şi pentru ţară, anunţul venit din SUA. Nu pot să spun că am fost tare surprins. Desigur că noi cei de la Platforma DA, care am suferit mult pe urma regimului Plahotniuc am apropiat mult noutatea primită azi. Pentru noi nu este o noutate că Plahotniuc este implicat în acte de corupţie, a spus Slusari în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Slusari se arată convins că pe Igor Dodon îl aşteaptă aceeaşi soartă ca şi pe Plahotniuc, deoarece Dodon acum încearcă să devină Plahotniuc numărul 2.

„Eu cred că Igor Dodon trebuia să se gândească foarte foarte bine înainte de a merge pe acelaşi drum văzând soarta lui Plahatniuc, căci Dodon acum încearcă să devină Plahotniuc numărul 2. Eu mă bucur că azi am primit acest mesaj din SUA. Eu nu am nici un gram de dubii despre crimele lui Vladimir Plahotniuc, acum acest lucru este confirmat şi la nivel internaţional, eu cred că după SUA vor urma mesaje şi din alte ţări. Omul care credea că poate orice s-a transformat într-un fugar. Soarta lui este una foarte sumbră,” a adăugat Slusari.

Igor Dodon, cel despre care Slusari zice că păşeşte pe urmele lui Plahatniuc, a mulţumit SUA pentru decizia de a impune sancţiuni fostului lider al Partidului Democrat care a fugit din ţară, oligarhului Vladimir Plahotniuc. Astfel acesta a comentat declaraţia făcută luni de secretarul de stat american, Michael Pompeo.

Fostul premier al Republicii Moldova şi liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate Maia Sandu a venit cu o reacţie după anunţul SUA. Sandu a mulţumit Guvernului SUA pentru această acţiune.

„Cine credea anul trecut, pe vremea asta, că va ajunge aici? Dar în 2016, pe vremea asta? Întotdeauna oamenii demni, cinstiţi şi curajoşi. Mulţumesc, Platforma Demnitate şi Adevăr!”, a scris liderul PPDA, Andrei Năstase, pe pagina sa de facebook.

Menţionăm că secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a anunţat astăzi că SUA impune sancţiuni împotriva lui Vlad Plahotniuc: El şi familia sa nu vor mai putea obţine vize.
Similare
RECOMANDĂRI