Alexandr Slusari dezminte că PPDA l-a înaintat pe Mihai Druţă drept candidat în circumscripţia 38: Doar l-am propus
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alexandr Slusari dezminte că PPDA l-a înaintat pe Mihai Druţă drept candidat în circumscripţia 38: Doar l-am propus

PPDA nu l-a înaintat pe Mihai Druţă drept candidat la alegerile parlamentare din circumscripţia 38, Hînceşti, ci doar l-a propus pentru această poziţie. Afirmaţia aparţine vicepreşedintelui PPDA Alexandr Slusari, care a mai precizat că Mihai Druţă va accepta propunerea doar dacă are sprijinul maimultor forţe europene şi naţionale.

„Noi nu am decis înaintarea dlui Druţă drept candidat, întrucăt Dumnealui, fiind persoana responsabilă , care ţine foarte mult la unitatea forţelor democratice, acceptă înaintarea dănsului doar dacă are sprijinul mai multor forţelor europene şi naţionale”, a scris Alexandr Slusari într-o postare pe Facebook.

Vicepreşedintele PPDA mai afimră că ştirea precum că Mihai Druţă este candidatul Platformei DA poate fi considerată corectă doar în cazul în care aceasta ofertă este acceptată de celelate formaţiuni de centru-dreaptă sau măcar de o parte din ele.

„Mai avem încă patru zile şi solicităm responsabilitatea maximă de la forţele europene şi naţionale”, a scris Alexandr Slusari.

Amintim că deputatul Mihai Popşoi a spus că, la întâlnirea de la Consiliul Blocului ACUM de la începutul săptămânii, PAS a propus colegilor de la PPDA candidatura Olesei Stamate la alegerile parlamentare din circumscripţia 38, Hînceşti, dar că PPDA au luat act si au sugerat atunci doar numele lui Alexandru Machedon.

Menţionăm că alegerile parlamentare noi pentru funcţia de deputat în circumscripţia uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti, vor avea loc la data de 15 martie 2020. Funcţia de deputat a rămas vacantă după ce Alexandru Botnari, ales deputat în circumscripţia nr. 38, şi-a dat demisia, fiind în incompatibilitate de funcţie. El a fost ales în calitate de primar al oraşului Hînceşti.

Similare
RECOMANDĂRI