Alcool contrafăcut, în magazinele şi barurile mici din nordul ţării. Oamenii legii au destructurat activitatea unor „întreprinzători”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alcool contrafăcut, în magazinele şi barurile mici din nordul ţării. Oamenii legii au destructurat activitatea unor „întreprinzători”

Oamenii legii au identificat un grup de persoane suspectate de practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător. Acesta procura, trasnporta, depozita şi prelucra alcoolul etilic şi contrafacerea băuturilor alcoolice, fără a achita taxele şi impozitele corespunzătoare în bugetul de stat.

Potrivit Poliţiie, marfa era realizată altor distribuitori mai mici: magazine, baruri, cluburi de noapte din raioanele de nord ale ţării.
 
Ca rezultat al acţiunilor de investigaţie au fost efectuate mai multe percheziţii la domiciliile şi în magazinele suspecţilor din oraşul Edineţ,  unde au fost depistate şi ridicate circa 400 litri de lichid străveziu cu miros specific asemănător cu alcoolul etilic (în vase din plastic de diferite mărimi), 520 de sticle cu volumul de 0,5 l cu acelaşi lichid,  peste 1500 de sticle goale din plastic, vase şi dispozitive pentru contrafacerea alcoolului etilic şi 1930 de pachete de ţigări de diferite mărci, fără acte de provenienţă.  
 
Valoarea totală a producţiei se ridică la peste 100 mii lei.
  
În continuare poliţia susţine că efectuează măsuri speciale de investigaţii în vederea stabilirii tuturor membrilor grupării, precum şi rolul fiecăruia dintre ei în comiterea acestei fărădelegi, pentru a fi sancţionaţi în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Similare
RECOMANDĂRI