AIPA lansează o platformă virtuală unde cetăţenii îşi pot spune părerea şi oferi sugestii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

AIPA lansează o platformă virtuală unde cetăţenii îşi pot spune părerea şi oferi sugestii

Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) informează cu privire la  lansarea platformei virtuale ”Forum AIPA”  cu sloganul ”Părerea ta contează!”.

Platforma are ca scop facilitarea interacţiunii cu producătorii agricoli şi părţile interesate precum şi oferirea posibilităţii de a se expune pe marginea îmbunătăţirii procesului/domeniilor de subvenţionare şi/sau clarificării/documentării vis-a-vis de procedura de depunere a dosarului de solicitare a subvenţiilor. Totodată, ”Forum AIPA” va oferi o  platformă pentru dezbateri pe diverse tematici aferente documentelor de politici din domeniul subvenţionării.

Ca prim pas, în perioada consultărilor publice, AIPA îndeamnă cetăţenii să acceseze pagina Forumului şi să înainteze propuneri/sugestii la regulamentul de subvenţionare (secţiunea breviar legislativ, HG 455) ulterior, sugestiile parvenite din partea producătorilor agricoli vor fi remise în adresa autorităţii de management.

De menţionat că, crearea platformei de dezbateri on-line vine în urma multiplelor solicitări din partea producătorilor agricoli, participanţi în cadrul Campaniei de Informare-2019.
 
Similare
RECOMANDĂRI