Agenţia Servicii Publice îşi reia, de astăzi, integral activitatea
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Agenţia Servicii Publice îşi reia, de astăzi, integral activitatea

Agenţia Servicii Publice îşi reia de astăzi, 1 iunie, integral activitatea. Potrivit instituţiei, toate serviciile în cadrul subdiviziunilor teritoriale se prestează conform programării prealabile (cu excepţia serviciilor de identificare şi înmatriculare a vehiculelor), precum şi cu respectarea obligatorie a normelor de protecţie a infecţiei COVID–19.

„ASP întreprinde toate măsurile pentru diminuarea riscului răspândirii virusului în procesul prestării serviciilor publice: organizarea activităţii, amenajarea locurilor de muncă şi deservirea populaţiei este realizată cu respectarea măsurilor de prevenire a infecţiei, precum şi personalul Agenţiei este asigurat cu tot echipamentul necesar de protejare”, susţine Agenţia.

Solicitanţilor li se recomandă vizita în oficiul ASP cu respectarea regulilor şi a măsurilor de protecţie şi prevenire a riscului de îmbolnăvire cu COVID, în special:

  • purtarea obligatorie a măştilor şi a mănuşilor,
  • respectarea distanţei fizice de cel puţin 1 metru,
  • respectarea igienei mâinilor prin dezinfectarea cu soluţie specială pe bază de alcool,
  • efectuarea termometriei la intrarea în oficiu instituţiei, etc.

Cetăţenii au posibilitatea de a-şi planifica în prealabil vizita în subdiviziunile Agenţiei Servicii Publice utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenţiei Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncţionale, precum şi prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Serviciul de programare (on-line) se oferă în mod gratuit şi este disponibil 24 de ore în dependenţă de programul de lucru al oficiului.

Din 16 mai curent, şi-au reluat activitatea toate subdiviziunile teritoriale ale ASP în regim special de lucru pentru public cu prestarea tuturor serviciilor de competenţă (cu excepţia procesului de examinare pentru obţinerea permisului de conducere).

Similare
RECOMANDĂRI