Agenţia de Dezvoltare Regională Nord are un nou director
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord are un nou director

Vitalii Povonschii  a fost numit noul director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord). Prezentarea noului director a avut loc astăzi, în cadrul unei şedinţe la Agenţie, în prezenţa ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Liviu Volconovici.

”Până în prezent, ADR Nord a realizat 31 de proiecte ce cu siguranţă au îmbunătăţit condiţiile de viaţă pentru cetăţeni şi au modernizat serviciile publice locale. Au fost proiecte în domeniul aprovizionării cu apă şi canalizare, construcţia drumurilor regionale, sporirea atractivităţii turistice, eficienţa energetică în clădiri publice, etc. Proiecte în valoare totală de circa 350 milioane de lei, finanţate din Fondul Naţional pentru Dezvoltare Regională, dar şi cu suportul partenerilor de dezvoltare. Sperăm că  experienţa dumneavoastră de muncă va contribui la dezvoltarea întregii regiuni, atragerea investitorilor şi servicii locale mai bune”, a menţionat ministrul Agriculturii.

Amintim, Vitalii Povonschii a fost numit în funcţia de director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), în urma unui concurs public, organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, după ce funcţia a devenit vacantă în luna septembrie anul curent.

 

Similare
RECOMANDĂRI