Adrian Dupu, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: România este acasă pentru noi toţi, iar graniţele ţării vor fi mereu deschise
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Adrian Dupu, mesaj de Ziua Românilor de Pretutindeni: România este acasă pentru noi toţi, iar graniţele ţării vor fi mereu deschise

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită astăzi, 30 mai.

În cadrul emisiunii „Obiectiv Comun” de la TVR MOLDOVA, oficialul de la Bucureşti a spus că că România este acasă pentru toţi românii, iar graniţele ţării vor fi mereu deschise pentru ei, indiferent unde s-ar afla.
 
 

„Mă identific foarte bine cu românii care sunt plecaţi în afara graniţelor. Întreaga mea familie locuieşte în afara României şi eu am locuit mulţi ani în afara României şi ştiu ce înseamnă români de pretutindeni. Ziua aceasta are o semnificaţie specială pentru că mă gândesc, personal şi la familie, nu doar la conaţionali, o simt mai aproape ca alte zile. Vreau să le spun La mulţi ani, românilor de pretutindeni, vreau să le mulţumesc că duc renumele nostru, al României şi ne fac cinste acolo unde sunt şi vreau să le spun că România este acasă pentru noi toţi şi oricând România are graniţele deschise pentru ei”, a menţionat Adrian Dupu.
Similare
RECOMANDĂRI