Accident grav în raionul Criuleni. Un şofer în stare de ebrietate a intrat într-un copac, iar unul din pasageri a decedat pe loc
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Accident grav în raionul Criuleni. Un şofer în stare de ebrietate a intrat într-un copac, iar unul din pasageri a decedat pe loc

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat în urma unui accident rutier, produs noaptea trecută pe traseul Bălăbăneşti-Dubăsarii Vechi, în satul Mălăieştii Noi, raionul Criuleni. Tânărul era pasager pe bancheta din spate a unei maşini care a fost tamponată într-un copac de pe marginea carosabilului.

Oamenii legii au fost sesizat, cu privire la accident la ora 00:55. Potrivit informaţiilor, la intrarea în satul  Mălăieştii Noi, un tânăr de 21 de ani, conducând cu viteză excesivă un automobilul de marcă Honda, cu doi pasageri în vârstă de 24 şi 26 de ani, în curbă,  a pierdut controlul volanului.
  
În urma impactului, pasagerul de  26 ani,  care se afla pe  pe bancheta din spate,  în urma leziunilor corporale primite, a decedat  pe loc, iar celălalt pasager şi şoferul au suferit leziuni uşoare.
 
Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentraţie de alcool de 0,64 mg/l.
 
Şoferul a fost reţinut pentru 72 de ore, în acest caz fiind iniţiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanţele.
  
Bărbatul de la volanul maşinii activează în cadrul Brigăzii cu Destinaţie Specială "Fulger", la data de 12 octombrie curent solicitând eliberarea sa din funcţie, în baza Codul Muncii fiind obligat să mai activeze încă 14 zile. Din ziua depunerii cererii cu privire la încetarea raportului de muncă, acesta nu s-a prezentat la serviciu pe motive de sănătate.
Similare
RECOMANDĂRI