Accident grav, cu implicarea a trei autocamioane. Două din ele au fost cuprinse de flăcări, iar un şofer a decedat
Sursa foto:Poliţia Vizualizari:

Accident grav, cu implicarea a trei autocamioane. Două din ele au fost cuprinse de flăcări, iar un şofer a decedat

Un accident grav de circulaţie s-a produs aseară, în apropierea satului Răcovăţ, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:36. În urma impactului a izbucnit un incendiu, iar un şofer a decedat, mistuit de flăcări.

Potrivit informaţiilor recepţionate, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci, iar în urma accidentului un incendiu a izbucnit între două autocamioane avariate.

Mai exact, un bărbat de 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă DAF, deplasându-se din direcţia Chişinău spre Soroca, la intersecţie cu satul Racovăţ,  nu s-a asigurat şi a ieşit la depăşirea unui alt autocamion, de aceeaşi marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din oraşul Tighina.  
 
În momentul depăşirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de  58 de ani, locuitor al satului Chişcăreni, raionul Sîngerei. Nereuşind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit  frontal cu Volvo, ciocnind tangenţial în rezervorul de combustibil al camionului Volvo.

Pompierii au reuşit localizarea flăcărilor la ora 23:37. Totodată, salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare, fiind extras ulterior cadavrul carbonizat al şoferului din autocamionul de model DAF.

Şoferul din autocamionul Volvo în vârstă de 58 de ani a suferit diverse traumatisme şi a fost preluat la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri. După finalizarea intervenţiei la stingerea incendiului pompierii au efectuat lucrări de spălare a traseului.

Circumstanţele şi cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept. În ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 59 situaţii de risc.

Similare
RECOMANDĂRI