A fost invitat la Bucureşti sau nu? Primarul Ion Ceban aduce lămuriri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

A fost invitat la Bucureşti sau nu? Primarul Ion Ceban aduce lămuriri

Primarul general al Chişinăului publică felicitarea şi invitaţia primarului Bucureştiului Gabriela Firea. Asta după ce Ion Ceban a anunţat că este invitat la Bucureşti, iar de partea cealaltă, Primăria Bucureşti a spus că Gabriela Firea nu are stabilită nicio întâlnire cu omologul său de la Chişinău

Se pare că vizita de astăzi la Bucureşti nu a fost coordonată cu Primăria Bucureşti, mai exact cu Gabriela Firea, întrucât însuşi Ion Ceban confirmă că pentru astăzi nu a fost preconizată o întrevedere cu primarul de Bucureşti. 

Ceban spune că îşi propune să revină la Bucureşti în perioada imediat următoare, unde preconizează să organizeze şi o Serată a Chişinăului la Bucureşti.

„În cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorităţi şi o foaie de parcurs pentru anul 2020”. Amintim că  primarul Ion Ceban anunţa, cu câteva zile în urmă, că va merge într-o vizită oficială în România, la invitaţia primarul Bucureştiului, Gabriela Firea.

De cealaltă parte, Primăria Bucureşti spune că primarul general Gabriela Firea nu are stabilită nicio întâlnire cu omologul său de la Chişinău, Ion Ceban.

În cele din urmă, Ion Ceban se află astăzi la Bucureşti, unde a avut întrevederi cu vice-primarul de Bucureşti, Aurelian Bădulescu, cu primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, şi cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

Similare
RECOMANDĂRI