82 de persoane au murit din cauza coronavirsului în România. Cele mai recente două confirmări au venit din Sibiu şi Mureş
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

82 de persoane au murit din cauza coronavirsului în România. Cele mai recente două confirmări au venit din Sibiu şi Mureş

Bilanţul deceselor în rândul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 82, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Cazul 81 este al unui bărbat în vârstă de 70 ani, din judeţul Sibiu.

El a fost internat pe 26 martie în Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Sibiu. Suferea de insuficienţă renală cronică şi de o boală cardiovasculară. Bărbatul făcea dializă.

Pacientul a decedat luni, cu o zi înainte de confirmarea infecţiei.

El a intrat în contact cu soţia, care a decedat şi ea din cauza coronavirusului. A fost pacienta anunţată cu numărul 51.

Împreună fuseseră în urma cu aproximativ 3 săptămâni în Turcia, pentru tratament.

Al 82-lea caz este al unui bărbat de 70 ani, din judeţul Mureş.

El a fost internat astăzi în Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Mureş şi apoi transferat la Spitalul Clinic - secţia Boli Infecţioase. Starea sa s-a deteriorat rapid după-amiază.

A fost confirmat tot astăzi cu coronavirus.

În cartierul unde bărbatul locuia mai era confirmat un alt caz COVID-19.

Ancheta epidemiologică este în curs.

ACTUALIZARE GCS a anunţat decesul cu numărul 80.

Este vorba despre o femeie de 61 ani din judeţul Satu Mare.

Pacienta a fost internată în data de 26 martie în Spitalul de Pneumoftiziologie Oradea. I s-au recoltat probe biologice şi s-a confirmat rezultatul pozitiv pe 27 martie.

Femeia care a murit marţi avea comorbidităţi - insuficienţă renală cronică cu dializa de 15 ani, afecţiune oncologică - chimioterapie.

Era contact cu fiul întors din Marea Britanie în 21 martie, acesta fiind asimptomatic. 
Similare
RECOMANDĂRI