ACTUALITATE

25 de producători au participat la un curs organizat de Asociaţia EcoLocal  

Produsele eco sunt sănătoase, dar şi la modă. În ultima perioadă, tot mai mulţi fermieri s-au reorientat către agricultura ecologica. Pentru a fi siguri că produsele lor sunt inofensive, 25 dintre ei au participat la un curs de instruire organizat de Asociaţia EcoLocal.  

Orice operaţiune de procesare a produselor implică anumite riscuri, spun producătorii eco. Sunt insa metode de a limita riscurile. Sfaturile pretioase au fost impartasite.

La final, toţi participanţii la curs vor primi certificate de la Centru de Calitate şi Inofensivitate a produselor Alimentare din Moldova. Documentul va fi valabil doi ani, timp în care vor putea merge cu produse la diverse târguri şi festivaluri.
 
Antreprenorii au fost învăţaţi cum să fie eficienţi iar produsele să fie gustoase şi sută la sută ecologice.
 
Cursul de instruire în bunele practici conform principiilor internaţionale HACCP durează două zile.