Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

9 mai, Ziua Europei, o nouă campanie marca TVR MOLDOVA

De astăzi TVR MOLDOVA lansează o nouă campanie - 9 mai, Ziua Europei - care are menirea să prezinte publicului istoricul şi actualitatea acestei zile. Începând de azi şi până pe data de 9 mai, în cadrul campaniei noastre vom prezenta parcursul european al Republicii Moldova, între obstacole şi progrese.

De asemenea, veţi putea afla istorii de succes ale cetăţenilor Republicii Moldova care au reuşit sa facă performanţă în diverse domenii datorită implicării şi sprijinului Uniunii Europene. Tot în cadrul campaniei noastre vă vom prezenta cum se vede Republica Moldova de la Bruxelles.

Corespondentul TVR la Bruxelles, Lucian Pârvoiu va veni alături de nume sonore din comunitatea europeană şi vor face o radiografie detaliată a tot ceea ce înseamnă Moldova Europeană.

De partea cealaltă a Prutului, personalităţi din politicul românesc vor spune clar care este locul Republicii Moldova pe agenda României, mai cu seamă că statul vecin în 2019 va deţine preşedinţia Consiliului UE: obiective, angajamente şi responsabilităţile Republicii Moldova în acest context. Şi nu în ultimul rând, voci importante din spaţiul public de la Chişinău vor face un stop cadru pe agenda reformelor Republicii Moldova raliate la standardele Uniunii Europene.

Fiţi alături de TVR MOLDOVA şi doar împreuna putem aduce Europa Acasă.
RECOMANDĂRI