Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

De mai bine de un an şi jumătate, Matinalii prezintă poveşti de viaţă, reportaje diverse şi personalităţi

De mai bine de un an şi jumătate, matinalii de la TVR MOLDOVA dau tonul dimineţilor frumoase şi aduc în casele oamenilor poveşti de viaţă, reportaje impresionante, personalităţi din diverse domenii, dar şi oameni simpli cu realizări mari. Să-i cunoaştem pe Matinali din culise, în reportajul ce urmează.  

Pentru Ilinca Avram, proiectul "Matinalii" a venit pe neasteptate. Locuia la Bucuresti si nu avea de gand sa se intoarca la Chisinau, dar a primit cu entuziasm aceasta idee. Se trezeşte destul de devreme şi, totuşi, reuşeşte să arate întotdeauna plina de energie.
 
Co-prezentatorul Ilincăi Avram, Anatol Guzic, îşi aminteşte cu drag de prima emisiune "Matinalii".

Nu sunt niciodată în pană de idei pentru că sunt o echipă de profesionişti şi fac faţă oricăror situaţii complicate sau provocări.
 
Şi pentru că lucrurile nu stau întotdeauna aşa cum şi-au programat, Matinalii au ănvatat să iasă din orice incurcatura.
 
Sunt doar patru pe ecran, dar au o echipă mare de oameni talentaţi în spate.Toti au grijă să aducă în casele telespectatorilor buna dispoziţie prin subiecte inedite şi invitaţi pe măsură.

Matinalii conectează telespectatorii la actualitatea socială şi culturală de pe ambele maluri ale Prutului.

De două luni, noul bucătar al Matinalilor, Mihai, are grijă să-i răsfeţe pe telespectatori cu cele mai delicioase reţete.
  
În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, Matinalii vă aşteaptă cu trei ore de informatie, cultura şi divertisment, dar şi cu invitaţi pe masura.
RECOMANDĂRI