Cultură

Interpreți din România și R. Moldova vor urca pe scenă la spectacolul dedicat femeilor creștine din Bălți

post-img
Femei creștine

Artiști din România și Republica Moldova vor urca pe scena din Bălți în cadrul celei de-a treia ediții a spectacolului dedicat femeilor creștine „Sărbătoarea inimilor smerite și iubitoare”. Evenimentul va avea loc pe 19 mai în sala Palatului Municipal de Cultură din Bălți.

Spectacolul va începe la ora 17.00 și va debuta cu meditația „Rolul femeii în societate, familie și Biserică” susținută de PCuv. Părinte Arhimandrit Nicodim Petre, Consilier eparhial în cadrul Sectorului de misiune, statistică și prognoză al Arhiepiscopiei Iașilor și starețul Mănăstirii Bucium din Arhiepiscopia Iașilor, scrie Infoprut.

Pe scena Palatului Municipal de Cultură din Bălți vor urca cunoscuți interpreți de pe ambele maluri ale Prutului Ioana Căpraru, Anișoara Puică și Dan Doboș.

De asemenea vor mai evolua Ansamblul folcloric „Dorul Basarabiei” din Strășeni, Studioul artistic „Flagrant” din Bălți, Ilinca Bold, pianistul Constantin Sandu și Corul „Sfânta Teodora de la Sihla” al Societății Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălți.

Prima ediție a Spectacolului dedicat femeilor creștine „Sărbătoarea inimilor smerite și iubitoare” a fost organizată în data de 12 mai 2019 și cea de-a doua ediție – în ziua de 30 aprilie 2023.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter